Mire jó a Blessingway?

Egy ilyen alkalommal kifejezetten a kismamára, a szülésre való felkészülésre fókuszálunk. Az anya számára rendkívül pozitív hatással lehet a Blessingway. Az anya érzi, hogy nincs egyedül, hanem sokan vannak, akik mellette vannak és támogatják őt a nehéz pillanatokban is. Így nő az anya önbizalma, és könnyebben tudja kezelni a szüléshez kapcsolódó érzéseket, kihívásokat.

Másrészt a Blessingway lehetőséget nyújt az anyának arra, hogy együtt legyen a szeretteivel és a barátaival, és megoszthassa velük a várandóssággal és a szülésre való felkészüléssel kapcsolatos gondolatait. 

Végül pedig, a Blessingway egy olyan szertartás, amely segíti az anyát abban, hogy ráhangolódjon az anyaságra és a szülésre. Az anya megkapja azt a támogatást és azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van, hogy felkészüljön a szülésre és megtalálja a bennük rejlő erőt és bátorítást.

A szülésre bocsátó ünnep nagyszerű lehetőség a leendő anya számára, hogy megerősítse az önbizalmát, együtt legyen a szeretteivel, és ráhangolódjon az előtte álló izgalmas útra.