Szeretnék ünnepet

A Blessingway kizárólag Rólad szól. Téged támogatunk, Téged erősítünk, Téged emelünk fel, Téged áldunk meg. Ez a Te várandósságod, a Te utad.

Azért, hogy ez a női kör valóban erőt adó és biztonságos legyen, csakis olyanokat hívjál meg, akiket teljes szívedből szeretnél, hogy Veled legyenek. Ne azt nézd, kit “illik” meghívni, vagy ki fog megsértődni, ha nincs ott. Nincsenek szabályok, hallgass önmagadra, a fontos, hogy Te jól érezd magad. Töltsd azokkal ezt a pár órát, akiknek a körében tényleg meghitt lehet ez az ünnep – legyenek rokonok, barátnők, vagy munkatársak.

Érdemes a 35-37. hét környékén megtartani a saját ceremóniádat, akár Nálad, akár egy szerettednél, de időjárás függvényében szabadtéri helyszín is szóba kerülhet.

A Blessingway körülbelül 2-3 órás program, helyileg pedig Debrecenben történik, vagy más városban egyéni elbírálás alapján.

A díjazásom 30 ezer forint, amely az előzetes felmérésen, szervezésen, lebonyolításon és egyéb munkálatokon felül tartalmazza a hangulatos, ízlésedhez illő dekorációt is.

Az élővirág díszítés és a koszorú igényektől függően körülbelül 10 ezer forintba kerül. Amennyiben a más, külső helyszínen szeretnéd tartani az Ünnepet, az esetleges bérlés díját ezeken felül kell fizetni. Ha profi fotósra is igényt tartanál, aki megörökíti a meghitt pillanatokat, arra is van mód, erről külön kell egyeztetni.