Rólam

Somló-Bakos Dalma vagyok, anya, feleség, nő. A második gyermekem, egyben az első otthonszülésem után kezdett el foglalkoztatni a szülés misztériuma. Szeretném, ha a nők tényleg csodának élnék meg a várandósságukat és a szülésüket, hogy ezekre kellően fel legyenek készülve, hogy megkapják a szükséges tájékoztatást.

A Blessingway ceremónia során a kismama megkapja azt az érzelmi töltekezést, megerősítést, támogatást, amire szüksége van, és bízom benne, hogy a vajúdás és a szülés során az ünnep alatt kapott női energiákból tud töltekezni.

Célom, hogy minél többet tudjak segíteni nőtársaimnak, hogy a nők újra felfedezzék magukban a bennük lévő őserőt és higgyenek magukban.

A Blessingway alapjait Zágoni Bettina perinatális tanácsadó, dúla, jógaoktatótól tanultam el 2022. szeptemberében, ezt követően kezdtem el én is foglalkozni Blessingwayek szervezésével. Mivel küldetésemnek éreztem, hogy az érdeklődőknek ne kelljen több száz kilométert utazni a saját ünnepükért, így első debreceni tanítványként elhoztam Nektek Hajdú-Bihar megyébe a Blessingwayt.